Thuis

Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd.

Bedrijfsprofiel

NANTE:

 

China Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0Na 20 jaar snelle ontwikkelings, zijn NANTE en zijn moedermaatschappijzhongjian Groep in een belangrijke geïntegreerde oplossingsleverancier voor kraan en kraancomponenten in China gegroeid.  Specifiek aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe opheffende en behandelende technologieën, keuren wij innovatieve ideeën goed en ontwerpen in het ontwikkelen van nieuwe producten en de diensten. Gesteund door een rijkdom aan industriële ervaring bij het opheffen van de industrie, kunnen WIJ aan klant brede waaier van heftoestel en componenten voorzien van wetenschappelijk ontwerp, goede veiligheid, hoge prestaties, efficiënte exploitatie en lage onderhoudskosten.  Wij zijn geëngageerd om onze cliënten te helpen om investeringskosten te drukken, productieefficiency te verbeteren, en energieverbruik te bezuinigen.

 

 

ONZE PRODUCTEN:

Om onze cliënten met een volledige reeks van concurrerende het opheffen oplossing aan te bieden. WIJ leveren een brede waaier van producten omvatten:

1. Heftoestellen voor Bouw: Straallanceerinrichting, Brugkraan, Segmentheftoestel, Vormreiziger, en de Brug enz. van Vestingmuur.

2. Heftoestellen voor Industrie: Luchtkraan, Brugkraan, Kraanbalkkraan, Licht Kraansysteem.

3. Kraancomponenten: Het elektrische Hijstoestel & het Karretje, Eindvervoer, Leiderspoor, Slingersysteem, Staalspoor, Vlakke kabel, Hangende controle, pasten motor, afstandsbediening enz. aan

China Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Onze Dienst

WIJ kunnen aan klant een geïntegreerde oplossing verstrekken die projectadviseur, ontwerp, productie, vervoer, installatie, onderhoud en technische ondersteuning omvat. Onze one-stop diensten kunnen niet alleen sparen onze klantentijd maar ook hun kosten minimaliseren.

Overeenkomstig ons de dienstconcept „Klant eerst“, verstrekken wij de volgende ondersteunende diensten om vlot runnen van het opheffen en de behandelingsmateriaal van de klant te verzekeren: Presale Technische ondersteuning, Naverkooponderhoud, Vervangstukkensteun, en Aangepaste Oplossingen.

China Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Na 20 jaar snelle ontwikkelings, zijn NANTE en zijn moedermaatschappijzhongjian Groep in een belangrijke geïntegreerde oplossingsleverancier voor kraan en kraancomponenten in China gegroeid.  Specifiek aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe opheffende en behandelende technologieën, keuren wij innovatieve ideeën goed en ontwerpen in het ontwikkelen van nieuwe producten en de diensten. Gesteund door een rijkdom aan industriële ervaring bij het opheffen van de industrie, kunnen WIJ aan klant brede waaier van heftoestel en componenten voorzien van wetenschappelijk ontwerp, goede veiligheid, hoge prestaties, efficiënte exploitatie en lage onderhoudskosten.  Wij zijn geëngageerd om onze cliënten te helpen om investeringskosten te drukken, productieefficiency te verbeteren, en energieverbruik te bezuinigen.

 

Klanten voor heftoestellen:

De Groep van Colombia Corpacero, de Groep van Bolivië COBOCE, Russische Rosneft-Groep, de Bouw van Japan Taisei, de Groep van Duitsland DSI, India CONTEC

 

De jongste jaren, NANTE die de hoogste levering van kraancomponenten in China worden.

KONECRANE en DEMAG, het grootste deel van onze klant is hoog - de maker van de kwaliteitskraan, zoals de partner of de agent voor SWF, NIPPON ABUS, GH, STRAAT, STAHL, kg-CRANE, HITACHI.

Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Nante

Aantal werknemers : 400~500

Jaarlijkse omzet : 100000000-15000000

Opgericht Jaar : 1994

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Certificaten China Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Certificaten China Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Certificaten China Shaoxing Nante Lifting Eqiupment Co.,Ltd. Certificaten